Watertanks info

WATERTANKS, SEPTISCHE TANKS : RUIME KEUZE, HOGE KWALITEIT

Watertanks van LLDPE

De maximale watertemperatuur van de vloeistof in de tanks is 35 °C

Geschikt voor oa opslag van drinkwater

Watertanks/vloeistoftanks zijn in zeer veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, variërend in materiaal, volume en vorm. Onze watertanks zijn alle van hoogwaardig kunststof: dikwandig LLDPE: een niet licht doorlatende kunststof, wat de watertanks geschikt maakt voor opslag van drinkwater. Onze watertanks zijn dan ook gecertificeerd voor opslag van levensmiddelen. De tanks zijn, naast lichtdicht, ongevoelig voor de inwerking van uv-straling. Er kan geen algenvorming plaatsvinden en de tank wordt niet aangetast.

Stootvaste watertanks

Lange levensduur en recyclebaar

De dikke wanden en de aaneengesloten structuur van de watertanks/vloeistoftanks zorgen ervoor dat de watertank stootvast is. Onze watertanks zijn blauw van kleur, wat inspectie tijdens het gebruik uitstekend mogelijk maakt. De watertanks hebben een zeer lange levensduur. Bovendien zijn de watertanks 100% recyclebaar. Het gebruikte materiaal maakt de watertanks zeer licht van gewicht en daardoor makkelijk hanteerbaar en eenvoudig te installeren.

Toebehoren bij watertanks

Pompen, appendages etc

Bij onze watertanks leveren wij desgewenst ook alle toebehoren, zoals dompelpompen, droog opgestelde pompen, hydrofoorinstallaties, aansluitmaterialen, slangtulen, door- en afvoeren, vulopeningen, ontluchtingen, hand- mangaten en inspectieluiken.

Diverse soorten watertanks

Alle soorten en maten watertanks leverbaar

Tankgigant levert ondergrondse en bovengrondse, horizontale en verticale watertanks. Er zijn zelfs design tanks. Via de homepage kunt u de verschillende soorten watertanks en overige vloeistoftanks bekijken. Voor een offerte of meer informatie over alle watertanks neemt u eenvoudig telefonisch of per e-mail contact op.

Septische tanks

Voor opslag/zuivering van afvalwater

Onze septische tanks dienen voor de opslag/zuivering van sanitair of overig huishoudelijk/industrieel afvalwater. Een septictank is in verschillende afmetingen en met verschillende specificaties leverbaar. Kijkt u bij ‘Septische tanks’ voor meer informatie.

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

0495-749020

Alle voordelen

Dikwandig kunststof
Niet Lichtdoorlatend
Drinkwater geschikt
100% recyclebaar
Stootvast, licht van gewicht
Lange levensduur
Geen corrossie
UV-ongevoelig

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

Verhuur ook mogelijk

Een watertank huren is eveneens mogelijk. Desgewenst zorgen wij ook voor het (eenmalig of regelmatig) vullen van uw (al dan niet gehuurde) watertank. Bel of mail voor een directe huur-offerte!

Call Now Button