Particulieren

WATERTANKS, SEPTISCHE TANKS EN BRANDSTOFTANKS VOOR PARTICULIEREN

Watertank voor opslag van regenwater of drinkwater

Milieuvriendelijk en in België inmiddels verplicht

In een watertank kan men regenwater opvangen voor gebruik voor huishoudelijke doeleinden: beregening, schoonmaak, toiletten, wasmachines, enz. Het is onnodig om voor dit soort doeleinden zuiver kraanwater te gebruiken. In België is inmiddels een wet aangenomen die nieuwbouwers verplicht om een watertank te installeren. Ook in Nederland zal het gebruik van een watertank in de toekomst wellicht verplicht worden. Een watertank tussen 3000 en 12000 liter is over het algemeen geschikt voor de opvang van regenwater. Er zijn ondergrondse watertanks en bovengrondse watertanks mogelijk.
Watertanks kunnen ook gebruikt worden voor de opslag van drinkwater, bijvoorbeeld in situaties waar geen kraanwater voorhanden is.

Watertanks voor boot, camper of caravan

Ook watertanks voor gebruik op een boot of in een camper of caravan koopt u voordelig bij Tankgigant.

Septische tanks en brandstoftanks voor particulieren

Tanks voor huishoudelijke doeleinden

Ook andere vloeistoftanks, zoals septische tanks en brandstoftanks, worden veel door particulieren gebruikt. Een septictank wordt gebruikt voor toiletafvoer of voor de opvang van overig huishoudelijk afvalwater. Een brandstoftank wordt veelal gebruik voor de opslag van stookolie of diesel. In België hebben de meeste particulieren een mazouttank, voor het verwarmen van de woning.

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

0495-749020

Alle voordelen

Dikwandig kunststof
Niet Lichtdoorlatend
Drinkwater geschikt
100% recyclebaar
Stootvast, licht van gewicht
Lange levensduur
Geen corrossie
UV-ongevoelig

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

Verhuur ook mogelijk

Een watertank huren is eveneens mogelijk. Desgewenst zorgen wij ook voor het (eenmalig of regelmatig) vullen van uw (al dan niet gehuurde) watertank. Bel of mail voor een directe huur-offerte!

Call Now Button