Hoveniers

WATERTANKS, SEPTISCHE TANKS EN BRANDSTOFTANKS VOOR HOVENIERS EN TUINCENTRA

Watertanks voor hoveniers en tuincentra

Met name watertanks voor beregening

Watertanks worden door veel hoveniers gebruikt voor de opslag van regenwater voor de beregening van hun bloemen, planten en bomen. Hoveniers en tuinarchitecten integreren bij een tuinontwerp steeds vaker een watertank, voor de beregening van de aangelegde tuin. Niet alleen voor eigen gebruik, maar ook voor gebruik bij klanten is er dus regelmatig behoefte aan een watertank. Tankgigant verkoopt uitstekende watertanks in alle mogelijke formaten. Onze watertanks zijn lichtdicht. De tanks laten geen uv-straling door, waardoor er geen algenvorming optreedt. Uiteraard zijn al onze watertanks vormvast en vorstbestendig. Voor wateropslag zijn zowel bovengrondse watertanks als ondergrondse watertanks geschikt. Afhankelijk van het te beregenen oppervlakte en de persoonlijke wensen zijn er watertanks in zeer veel verschillende formaten beschikbaar.

Ook verhuur van watertanks

Voor tijdelijke behoefte aan een watertank voor wateropslag is het mogelijk om een watertank te huren. Tankgigant verhuurt watertanks in alle mogelijke formaten.

Watertanks voor hoveniers

Tankgigant leverde de laatste jaren watertanks en andere vloeistoftanks aan onder meer diverse tuincentra, hoveniersbedrijven en groenbeheer van gemeenten

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

0495-749020

Alle voordelen

Dikwandig kunststof
Niet Lichtdoorlatend
Drinkwater geschikt
100% recyclebaar
Stootvast, licht van gewicht
Lange levensduur
Geen corrossie
UV-ongevoelig

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

Verhuur ook mogelijk

Een watertank huren is eveneens mogelijk. Desgewenst zorgen wij ook voor het (eenmalig of regelmatig) vullen van uw (al dan niet gehuurde) watertank. Bel of mail voor een directe huur-offerte!

Call Now Button