Agrariers

WATERTANKS, SEPTISCHE TANKS EN BRANDSTOFTANKS VOOR DE AGRARISCHE SECTOR

Watertanks in tuinbouw en veeteelt

Watertanks, septische tanks en brandstoftanks

Agrariërs maken veelvuldig gebruik van watertanks en andere vloeistoftanks, onder meer voor wateropslag voor het bewateren van gewassen en voor drinkwater voor het vee. Ook voor huishoudelijk gebruik op de boerderij worden vaak watertanks gebruikt. Tankgigant biedt een zeer ruim assortiment watertanks, zowel ondergrondse watertanks als bovengrondse watertanks. Ook voor septische tanks en brandstoftanks bent u bij Tankgigant aan het juiste adres.

Ook verhuur van watertanks

Voor tijdelijke behoefte aan een watertank voor wateropslag of andere toepassingen is het mogelijk een watertank te huren. Tankgigant verhuurt watertanks in alle mogelijke formaten.

Watertanks in de agrarische sector

Tankgigant leverde de laatste jaren watertanks en andere vloeistoftanks aan onder meer bedrijven voor landbouwmechanisatie, installateurs van melkmachines en aan vele agrariërs. Tanks worden vaak gebruikt voor opslag van voorkoelwater maar ook voor de opslag van vloeibare meststoffen zoals Urean.

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

0495-749020

Alle voordelen

Dikwandig kunststof
Niet Lichtdoorlatend
Drinkwater geschikt
100% recyclebaar
Stootvast, licht van gewicht
Lange levensduur
Geen corrossie
UV-ongevoelig

Bel mij terug

Heb je liever dat wij je terugbellen? Vul dan ons formulier zo goed mogelijk in.

Verhuur ook mogelijk

Een watertank huren is eveneens mogelijk. Desgewenst zorgen wij ook voor het (eenmalig of regelmatig) vullen van uw (al dan niet gehuurde) watertank. Bel of mail voor een directe huur-offerte!

Call Now Button